WELKOM BIJ SLOEP VERHUUR RIJSWIJK

AHOY SCHIPPERS,

WE WILLEN IEDEREEN BEDANKEN VOOR HET VAREN MET ONZE SLOEPEN AFGELOPEN VAARSEIZOEN. VOLGEND VAARSEIZOEN START OP ZATERDAG 30 MAART 2024. VOOR VOLGEND VAARSEIZOEN HEBBEN WE EEN AANTAL LEUKE NIEUWE VAARROUTES VANUIT RIJSWIJK, KRIJGT DE INFORMATIEMAP EEN ‘UPDATE’ EN GAAN WE ONDER ANDERE EEN ‘VAAR ABONNEMENT’ AANBIEDEN.

VOOR NU WENSEN WIJ IEDEREEN FIJNE FEESTDAGEN, EEN GEZOND EN VOORSPOEDIG 2024 EN WE ZIEN JULLIE GRAAG VOLGEND VAARSEIZOEN WEER TERUG OP EEN VAN ONZE LOCATIES.

FEESTDAGEN & EVENEMENTEN 2024

4 1/2 uur
sloep varen

Vanaf €149,00,-

Maximaal 6 volwassenen

Geen vaarbewijs nodig

Fluistersloep

Stuurwiel en Gashendel

GENIET VANAF HET WATER VAN HET UITGEBREIDE VAARGEBIED

BOEK NU

LOCATIE RIJSWIJK

SLOEP VERHUUR RIJSWIJK

(Vaargebied Midden-Delfland/Westland/Haaglanden)

Huur een sloep bij sloep verhuur Randstad Recreaties in Rijswijk en ontsnap aan het dagelijkse ritme en de bijhorende hectiek. Tijdens het varen met onze elektrisch aangedreven sloepen komt u volledig tot rust. Geen ronkende en stinkende brandstofmotor, maar het geluid van kabbelend water en bijvoorbeeld de weidse blikken en de natuur van onder andere het Delf- en Westland. Met andere woorden…milieuvriendelijk genieten van zelf varen met onze elektrische sloepen.

We hebben enkele interessante vaarroutes voor u samengesteld zoals het meest populaire rondje ‘Midden Delfland’ met onder andere de mogelijkheid om ook de grachten van Delft in te bevaren, Andere mogelijke vaarroutes zijn rondje ‘Westland’ en rondje ‘Honselerdijk’. De vaaroutes zijn voorzien van een map met informatie over de bezienswaardigheden waar u aan voorbij vaart.

Lees meer ...

Ga op ontdekkingstocht met uw gezin, familie en/of vrienden en ontdek het Delf- en Westland vanaf het water. Vanaf het water is alles anders.

UW HOND MEE AAN BOORD:
Wilt u uw hond mee aan boord nemen? Dat kan bij ons! Hiervoor moet u wel tijdens het reserveren het ‘HONDENPAKKET’ bijboeken.
Het hondenpakket bestaat uit een drinkbak, handdoek en reddingsvest in bruikleen. En een flesje water, hondensnack, schoonmaakdoekjes in het geval van een ‘ongelukje’ en de eindschoonmaak.

Wilt u vóór, tijdens of ná het varen met onze sloepen een hapje en een drankje doen bij Brasserie ‘De Buytenplaets’ dan is het aan te raden vooraf een tafeltje te reserveren. Bij mooi weer is het vaak erg druk.

EXTRA VAAR PLEZIER

EXTRA BIJ TE BOEKEN

Maak uw vaartocht compleet met deze extra’s!

Hondenpakket

€ 15,00
Verplicht als uw hond mee aan boord gaat!
Bestaat uit: Drinkbak, handdoek, Reddingsvest, Fles vers water, hondensnack & de eindschoonmaak.

Zwemvesten

€ 2,50
Op de locaties zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor kinderen en volwassenen. Bij het boeken kunt u aangeven hoeveel zwemvesten u wilt huren.

Bootversiering

€ 15,00
Heeft u iets te vieren, is er een verjaardag of wilt u gewoon iemand verrassen. Wij kunnen de sloep voor u versieren met ballonnen.

Fles Cava

€ 15,00
Geniet van een verfrissend glas Cava aan boord tijdens uw cruise. De fles gekoelde Cava (Brut of Rosé) is incl. 4 kunststof glazen!

LOCATIE RIJSWIJK

Adres

Sionsweg 1, 2286 KJ Rijswijk
Bootsteiger Brasserie ‘ De Buytenplaets’

Routeplanner

Locatie Rijswijk

Sionsweg 1, 2286 KJ Rijswijk
Bootsteiger

SLOEP HUREN

NU BOEKEN

BOEK NU EEN SLOEP EN GENIET VANAF HET WATER

NIEUW IN ONZE VLOOT: SLOEP LUCA

Onze nieuwe sloep ‘Luca’ is een 740XL, het vlaggenschip uit de Lifestyle serie van Lifestyle Marine. Het is een zeer ruime en comfortabele traditioneel vormgegeven sloep en is voorzien van een soepele Craftsman 33pk in-boord diesel.

Translate »