WELKOM BIJ SLOEP (BOOT) VERHUUR RIJSWIJK

Huur een sloep (boot) bij Randstad Recreaties in Rijswijk en ontsnap aan het dagelijkse ritme en de bijhorende hectiek. Tijdens het varen met onze elektrisch aangedreven sloepen (boten) komt u volledig tot rust. Geen ronkende en stinkende brandstofmotor, maar het geluid van kabbelend water. Met andere woorden…milieuvriendelijk genieten van het varen met onze elektrische sloepen (boten).

TIP: Wilt u een hele dag (maximaal 8 uur) een sloep (boot) huren? Dat is ook vanaf locatie Rijswijk mogelijk. Het tarief voor een hele dag varen is € 249,00. Interesse? Neem contact met ons op of vul het contactformulier is. 

FEESTDAGEN & EVENEMENTEN 2024
  • Zaterdag 27 april: Koningsdag
  • Zaterdag 27 april t/m zondag 5 mei: Mei vakantie
  • Zondag 12 mei: Moederdag
  • Zondag 16 juni: Vaderdag
  • Zondag 23 juni: Varend corso

4 uur
varen

Vanaf € 149,-

Schipper dient minimaal 18 jaar te zijn!

Maximaal 6 volwassenen of 7 personen als er jonge kinderen meevaren.

Geen vaarbewijs nodig.

Milieuvriendelijke fluister sloep (boot).

Paraplu's en fleece dekentjes aan boord

Voorzien van biminitop

Console met stuurwiel

GENIET VAN HET UITGESTREKTE VAARGEBIED VAN HAAGLANDEN (onder andere Midden-Delfland, het Westland, Delft, Den Haag, Leidschendam).

BOEK NU

SLOEP (BOOT) VERHUUR RIJSWIJK

Vaargebied: Haaglanden met onder andere Midden-Delfland, het Westland (Poeldijk & Naaldwijk), Delft, Den Haag en Leidschendam.

Huur een sloep (boot) bij Randstad Recreaties in Rijswijk en ontsnap aan het dagelijkse ritme en de bijhorende hectiek. Tijdens het varen met onze elektrisch aangedreven sloepen (boten) komt u volledig tot rust. Geen ronkende en stinkende brandstofmotor, maar het geluid van kabbelend water en bijvoorbeeld de weidse blikken en de natuur van onder andere het Delf- en Westland. Met andere woorden…milieuvriendelijk genieten van zelf varen met onze elektrische sloepen (boten).

We hebben enkele leuke en interessante vaarroutes voor u samengesteld zoals het populaire rondje ‘Midden Delfland’ met onder andere het passeren van de nieuwe wijk Sion, het pittoreske Schipluiden, Den Hoorn en het historische Delft. Andere mogelijke vanuit Rijswijk zijn vaarroutes richting het Westland (Poeldijk en Naaldwijk) of richting Den Haag en Leidschendam. De vaarroutes zijn voorzien van een map met informatie over de bezienswaardigheden waar u aan voorbij vaart.

Lees meer ...

 Ga op ontdekkingstocht met uw gezin, familie en/of vrienden en ontdek Haaglanden en het Delf- en Westland vanaf het water. Vanaf het water is alles anders.

UW HOND MEE AAN BOORD:
Wilt u uw hond mee aan boord nemen? Dat kan bij ons! Hiervoor moet u wel tijdens het reserveren het ‘HONDENPAKKET’ bijboeken.
Het hondenpakket bestaat uit een drinkbak, dekentje en reddingsvest in bruikleen. En een flesje water, een hondensnack, schoonmaakdoekjes in het geval van een ‘ongelukje’ en de eind schoonmaak.

 

EXTRA BIJ TE BOEKEN

HONDENPAKKET

€ 15,00
Verplicht als uw hond mee aan boord gaat!
Bestaat uit: Een drinkbak, dekentje en reddingsvest in bruikleen en een flesje water, hondensnack & de eindschoonmaak.

REDDINGSVESTEN

€ 2,50
Op de locaties zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor kinderen en volwassenen. Bij het reserveren van de sloep (boot) kunt u aangeven hoeveel zwemvesten u wilt huren.

BOOTVERSIERING

€ 15,00
Heeft u iets te vieren, is er een verjaardag of wilt u gewoon iemand verrassen. Wij kunnen de sloep (boot) voor u versieren met ballonnen.

FLES GEKOELDE CAVA

Brut € 15,95
Rosé € 16,95

Geniet van een verfrissend glas Cava aan boord tijdens het varen. De fles gekoelde Cava is incl. 4 kunststof glazen!

NU BOEKEN

*klik links op het vlaggetje voor een andere taal*

LOCATIE RIJSWIJK

Adres

Sionsweg 1, 2286 KJ Rijswijk
Boot steiger Brasserie ‘ De Buytenplaets’

Routeplanner

Locatie Rijswijk

Sionsweg 1, 2286 KJ Rijswijk
Bootsteiger

BOEK NU EEN SLOEP (BOOT) EN GENIET VANAF HET WATER

Translate »