HET ALLERLEUKSTE GROEPSUITJE

✔ Geen vaarbewijs nodig
✔ Tot 6 volwassenen per sloep
✔ Eenvoudig zelf te varen

Geen vaarbewijs nodig

Tot 6 volwassenen per sloep

Heel eenvoudig zelf te varen

GENIETEN, ONTSPANNEN EN VERBINDEN OP DE ALLERLEUKSTE MANIER

CONTACT

GROEPSUITJE OP HET WATER

Op zoek naar een leuk groepsuitje voor uw personeel en/of klanten?

Wat denkt u van gezamenlijk varen met onze fluistersloepen in en rondom de historische steden Delft en Den Haag of de natuur van het Delf- & Westland. Laat uw medewerkers en/of klanten op een bijzondere wijze kennis maken met uw vestigingsgebied. Ervaar onder andere de grachtengordel van onze Hofstad, de eeuwen oude grachten van Delft, de stad van Vermeer en TU Delft of de weidse en rustgevende uitzichten van het Delf- & Westland.

Genieten, ontspannen en verbinden op een milieuvriendelijke manier.

SLOEP LUCA

Je kunt onze luxe sloep ‘Luca’ huren met schipper, maar zelf varen is ook mogelijk. Bij zelf varen, dient de schipper wel aantoonbare vaarervaring te hebben. Bovendien krijgt de schipper vóór afvaart een uitgebreide vaarinstructie. Aan boord bevindt zich tevens een map met alle relevante informatie om veilig te kunnen varen.

TARIEF ‘ZELF VAREN’

Prijs per uur (minimaal 2 uur, vertrek tijd en terugkomst in overleg):

 • € 125,00 per uur (inclusief BTW en brandstof)

Hele dag (8 uur varen):

  • 8 uur varen (tijdstip afvaart in overleg)     € 750,00 (incl. BTW & brandstof)

  ONTSPANNEN EN VERBINDEN TIJDENS HET VAREN

  Ontsnap tijdens het varen met onze sloepen even aan het dagelijkse ritme en de bijhorende hectiek. Tijdens het varen met onze milieuvriendelijke fluistersloepen komen uw medewerkers en/of klanten volledig tot rust en creëert een goed moment voor nadere kennismaking met het geluid van kabbelend water en het gezellige geroezemoes van de stad op de achtergrond. In drie woorden…genieten, onthaasten en verbinden!

  Randstad Recreaties beschikt In Delft over 6 sloepen, in Den Haag over 4 sloepen en in Rijswijk-Buiten eveneens over 4 sloepen. Onze fluistersloepen zijn geschikt voor 6 volwassenen, dus voor groepen van 24 tot 36 personen. Aan boord bevinden zich een duidelijke vaarkaart en een map met veel informatie over het vaargebied en over de bezienswaardigheden waaraan men voorbijvaart.

  Heeft u interesse of wellicht nog vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar Luck Nelissen T: +31 (0) 6 42 82 61 00 of info@randstadrecreaties.nl.

  E-mail

  info@randstadrecreaties.nl

  Delft

  Stationsplein 1, 2611 BV Delft

  Den Haag

  Fokkerkade 14, 2516 CC Den Haag

  Rijswijk

  Sionsweg 1, 2286 KJ Rijswijk

  GROEPSUITJE

  CONTACT OPNEMEN

  BOEK NU EEN SLOEP EN GENIET VANAF HET WATER

  NIEUW IN ONZE VLOOT: SLOEP LUCA

  Onze nieuwe sloep ‘Luca’ is een 740XL, het vlaggenschip uit de Lifestyle serie van Lifestyle Marine. Het is een zeer ruime en comfortabele traditioneel vormgegeven sloep en is voorzien van een soepele Craftsman 33pk in-boord diesel.

  Translate »