HET PERFECTE GROEPSUITJES

✔ Geen vaarbewijs nodig
✔ Tot 6 volwassenen per sloep
✔ Eenvoudig zelf te varen

Geen vaarbewijs nodig

Tot 6 volwassenen per sloep

Heel eenvoudig zelf te varen

GENIETEN, ONTSPANNEN EN VERBINDEN OP EEN MILIEUVRIENDELIJKE MANIER

CONTACT

GEZELLIG UITJE

GROEPSUITJE OP HET WATER

Op zoek naar een leuk groepsuitje voor uw personeel en/of klanten?

Wat denkt u van gezamenlijk varen met onze fluistersloepen in en rondom de historische steden Delft en Den Haag of de natuur van het Delf- & Westland. Laat uw medewerkers en/of klanten op een bijzondere wijze kennis maken met uw vestigingsgebied. Ervaar onder andere de grachtengordel van onze Hofstad, de eeuwen oude grachten van Delft, de stad van Vermeer en TU Delft of de weidse en rustgevende uitzichten van het Delf- & Westland.

Genieten, ontspannen en verbinden op een milieuvriendelijke manier.

ONTSPANNEN EN VERBINDEN TIJDENS HET VAREN

Ontsnap tijdens het varen met onze sloepen even aan het dagelijkse ritme en de bijhorende hectiek. Tijdens het varen met onze milieuvriendelijke fluistersloepen komen uw medewerkers en/of klanten volledig tot rust en creëert een goed moment voor nadere kennismaking met het geluid van kabbelend water en het gezellige geroezemoes van de stad op de achtergrond. In drie woorden…genieten, onthaasten en verbinden!

Randstad Recreaties beschikt In Delft over 6 sloepen, in Den Haag over 4 sloepen en in Rijswijk-Buiten eveneens over 4 sloepen. Onze fluistersloepen zijn geschikt voor 6 volwassenen, dus voor groepen van 24 tot 36 personen. Aan boord bevinden zich een duidelijke vaarkaart en een map met veel informatie over het vaargebied en over de bezienswaardigheden waaraan men voorbijvaart.

De sloepen in Delft verhuren we in tijdsblokken van 2 uur, in Den Haag in tijdsblokken van 2½ uur en in Rijswijk in tijdsblokken van 4½ uur, maar op doordeweekse dagen kan dit in overleg aangepast worden. De betreffende tijdsblokken zijn ruim voldoende om het betreffende vaargebied te ontdekken.

Heeft u interesse of wellicht nog vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar Luck Nelissen T: +31 (0) 6 42 82 61 00 of info@randstadrecreaties.nl.

E-mail

info@randstadrecreaties.nl

Delft

Stationsplein 1, 2611 BV Delft

Den Haag

Fokkerkade 14, 2516 CC Den Haag

Rijswijk

Sionsweg 1, 2286 KJ Rijswijk

GROEPSUITJE

CONTACT OPNEMEN

BOEK NU EEN SLOEP EN GENIET VANAF HET WATER

Steiger medewerkers
gezocht (m/v):

 

Voor onze locaties zijn we altijd op zoek naar personen die iets hebben met boten en het leuk vinden onze klanten wegwijs te maken met de bediening van onze sloepen en uitleg te geven over de mogelijke routes die gevaren kunnen worden.