HET ALLERLEUKSTE GROEPSUITJE

ONTSPANNEND GENIETEN EN VERBINDEN TIJDENS MISSCHIEN WEL HET ALLERLEUKSTE UITJE

CONTACT

GROEPSUITJE OP HET WATER

Op zoek naar een leuk groepsuitje voor uw personeel,  klanten, familie of vrienden?

Wat denkt u van gezamenlijk varen met onze fluister sloepen (boten) in en rondom de historische stad Delft of het ‘rondje’ Midden-Delfland met onder andere het varen door het pitoreske dorp Schipluiden en de wijdse blikken en natuur van het Delf- en Westland. Ook koers zetten richting Rotterdam, Poeldijk, Naaldwijk, Den Haag of Leidschendam behoort tot de mogelijkheden. Laat uw medewerkers, klanten, familie of vrienden op een bijzondere wijze kennis maken met deze historische omgeving. Ervaar onder andere de eeuwen oude grachten van Delft, de stad van Vermeer en TU Delft, de natuur en de weidse blikken van onder andere het Delf- en Westland of de eeuwenoude trekvaarten richting Den Haag of Rotterdam.

In 3 woorden…genieten, ontspannen en verbinden.

BOOT (SLOEP) LUCA

Je kunt onze luxe (sloep) boot ‘LUCA’ huren met schipper, maar zelf varen is ook mogelijk. Bij zelf varen, dient de schipper wel aantoonbare vaarervaring te hebben. Bovendien krijgt de schipper vóór afvaart een uitgebreide instructie. Aan boord bevindt zich tevens een map met alle relevante informatie om veilig te kunnen varen.

 

 • Schipper dient minimaal 21 jaar te zijn
 • Tot 12 personen geen vaarbewijs noodzakelijk, maar wel enige vaarervaring.
 • Vanaf 12 tot 16 is een vaarbewijs en vaarervaring noodzakelijk.
 • Voorzien van groot stuurwiel, gashendel en boegschroef.

TARIEVEN:

PRIJS PER UUR: (minimaal 2 uur, vertrek tijd en terugkomst in overleg):

 • € 125,00 per uur (inclusief BTW, brandstof en JBL Partybox met microfoon)

PRIJS PER UUR MET SCHIPPER (minimaal 2 uur, vertrek tijd en terugkomst in overleg):

 • € 160,00 per uur (inclusief BTW, brandstof en JBL Partybox met microfoon)

HELE DAG ZELF VAREN (8 uur):

  • 8 uur zelf varen (tijdstip afvaart in overleg)     € 750,00 (inclusief BTW, brandstof en JBL Partybox met microfoon)

  GENIETEN, ONTSPANNEN EN VERBINDEN TIJDENS HET VAREN

  Ontsnap tijdens het varen met onze fluister boten aan het dagelijkse ritme en de bijhorende hectiek. Tijdens het varen met onze milieuvriendelijke sloepen (boten) komen uw medewerkers, klanten, familie of vrienden volledig tot rust en creëert een goed moment voor nadere kennismaking met op de achtergrond het geluid van kabbelend water en het gezellige geroezemoes van de stad. In 3 woorden…genieten, onthaasten en verbinden!

  Randstad Recreaties beschikt In Delft over 8 sloepen (boten) en in Rijswijk-Buiten over 6 sloepen (boten). Onze fluister sloepen (boten) zijn geschikt voor 6 volwassenen, dus voor groepen van 36 (Rijswijk-Buiten) tot 48 personen (Delft). Grotere groepen zijn op aanvraag ook mogelijk. Aan boord bevind zich een duidelijke vaarkaart en een informstiemap met veel leuke en interessante informatie over het vaargebied en over de bezienswaardigheden waaraan je voorbijvaart.

  Tevens beschikken we over een leuke ‘speurtocht’ in de vorm van een vragenlijst, wat zorgt voor een spannend wedstrijdelement. Welke bemanning gaat winnen?

  Heeft u interesse of wellicht nog vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar Luck Nelissen T: +31 (0) 6 42 82 61 00 of info@randstadrecreaties.nl.

  E-mail

  info@randstadrecreaties.nl

  Delft

  Stationsplein (aan de Westsingelgracht direct naast het trein station), 2611 BV Delft

  Rijswijk-Buiten

  Sionsweg 1, 2286 KJ Rijswijk

  GROEPSUITJE

  CONTACT OPNEMEN

  RESERVEER NU EEN VAN ONZE BOTEN (SLOEPEN) EN GENIET SAMEN VANAF HET WATER

  Translate »