WELKOM BIJ SLOEP (BOOT) VERHUUR RIJSWIJK

Daar is ‘ie dan…de Nederlandse zomer met regelmatig de zon, wat stapelwolken, het briesje van zee en helaas ook af en toe een buitje. Maar we zijn het gewend en er op voorbereid in Nederland, dus SLOEPVERHUUR by RANDSTAD RECREATIES ook. Daarom hebben we paraplu’s en fleece dekentjes aan boord voor het geval het wat fris is of als er toch een buitje valt. 

Maar mocht het weer toch te slecht zijn om te gaan varen (langdurige regen of teveel wind), dan doen we niet moeilijk en kunt u een reservering eenvoudig verplaatsen of annuleren. Het varen met onze sloepen moet een fijne ervaring zijn… 

Kiest u voor verplaatsen, dan kan dat kosteloos en krijgt u als ‘bonus’ een fles gekoelde Cava cadeau voor als u alsnog gaat varen. 

Reserveer daarom nu risicoloos een sloep bij ons en geniet van het varen, van elkaar en van de rust en vrijheid op het water.

FEESTDAGEN & EVENEMENTEN 2024
  • Zaterdag 27 april: Koningsdag
  • Zaterdag 27 april t/m zondag 5 mei: Mei vakantie
  • Zondag 12 mei: Moederdag
  • Zondag 16 juni: Vaderdag
  • Zondag 23 juni: Varend corso

4 uur
varen

Vanaf € 159,-

Schipper dient minimaal 18 jaar te zijn!

Maximaal 6 volwassenen of 7 personen als er jonge kinderen meevaren.

Geen vaarbewijs nodig.

Milieuvriendelijke fluister sloep (boot).

Paraplu's en fleece dekentjes aan boord

Voorzien van biminitop

Console met stuurwiel

ONDEK HET UITGESTREKTE VAARGEBIED VAN HAAGLANDEN (o.a. Midden-Delfland, het Westland, Delft, Den Haag, Leidschendam).

BOEK NU

Vaargebied: Haaglanden met onder andere Midden-Delfland, het Westland (Poeldijk & Naaldwijk),
Delft, Den Haag en Leidschendam.

Huur een sloep (boot) bij Randstad Recreaties in Rijswijk en ontsnap aan het dagelijkse ritme en de bijhorende hectiek. Tijdens het varen met onze elektrisch aangedreven sloepen (boten) komt u volledig tot rust. Geen ronkende en stinkende brandstofmotor, maar het geluid van kabbelend water en bijvoorbeeld de weidse blikken en de natuur van onder andere het Delf- en Westland. Met andere woorden…milieuvriendelijk genieten van zelf varen met onze elektrische sloepen (boten).

We hebben enkele leuke en interessante vaarroutes voor u samengesteld zoals het populaire rondje ‘Midden Delfland’ met onder andere het passeren van de nieuwe wijk Sion, het pittoreske Schipluiden, Den Hoorn en het historische Delft. Andere mogelijke vanuit Rijswijk zijn vaarroutes richting het Westland (Poeldijk en Naaldwijk) of richting Den Haag en Leidschendam. De vaarroutes zijn voorzien van een map met informatie over de bezienswaardigheden waar u aan voorbij vaart.

Lees meer ...

Ga op ontdekkingstocht met uw gezin, familie en/of vrienden en ontdek Haaglanden en het Delf- en Westland vanaf het water. Vanaf het water is alles anders.

UW HOND MEE AAN BOORD:
Wilt u uw hond mee aan boord nemen? Dat kan bij ons! Hiervoor moet u wel tijdens het reserveren het ‘HONDENPAKKET’ bijboeken.
Het hondenpakket bestaat uit een drinkbak, dekentje en reddingsvest in bruikleen. En een flesje water, een hondensnack, schoonmaakdoekjes in het geval van een ‘ongelukje’ en de eind schoonmaak.

 

EXTRA BIJ TE BOEKEN

HONDENPAKKET

€ 15,00
Verplicht als uw hond mee aan boord gaat!
Bestaat uit: Een drinkbak, dekentje en reddingsvest in bruikleen en een flesje water, hondensnack & de eindschoonmaak.

REDDINGSVESTEN

€ 2,50
Op de locaties zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor kinderen en volwassenen. Bij het reserveren van de sloep (boot) kunt u aangeven hoeveel reddingsvesten u wilt huren.

BOOTVERSIERING

€ 20,00
Heeft u iets te vieren, is een van de opvarende jarig of wilt u iemand verrassen? Wij kunnen de sloep (boot) met ballonnen versieren en er een feestelijk geheel van maken.

FLES GEKOELDE CAVA

Brut € 15,95
Rosé € 16,95

Geniet van een verfrissend glas Cava aan boord tijdens het varen. De fles gekoelde Cava is incl. 4 kunststof glazen!

STANDAARD SLOEP

Boek nu een standaard sloep in Rijswijk.
Vanaf €159,- (4 uur varen)

SLOEP MEREL

Boek nu de sloep Merel in Rijswijk.
Vanaf €200,- (2 uur varen)

LOCATIE RIJSWIJK

Adres

Sionsweg 1, 2286 KJ Rijswijk
Boot steiger  ‘ De Buytenplaets’

Routeplanner

Locatie Rijswijk

Sionsweg 1, 2286 KJ Rijswijk
Bootsteiger

BOEK NU EEN SLOEP (BOOT) EN GENIET VANAF HET WATER

Translate »