GROEPS- & BEDRIJFSUITJES

Ook voor groeps- en bedrijfsuitjes kunt u bij ons terecht. Hiervoor werken wij samen met bureaus die hun sporen in het organiseren van groeps- en bedrijfsuitjes ruimschoots hebben verdiend.  Wilt u van uw groeps- of bedrijfsuitje een onvergetelijk evenement maken, neem dan contact op met een van de onderstaande evenementenbureaus.

Wilt u een ontspannen sloepentocht combineren met een andere leuke activiteit? Dan bent u bij onze partner Activity Company aan het juiste adres! Het is zelfs mogelijk om een activiteit te doen tijdens het sloepvaren: de zeer populaire sloepenrally, de leukste en meest relaxte puzzeltocht die er is.  Maar het is ook mogelijk om vóór of na het sloepvaren een activiteit te doen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gezellig dinerspel, zoals het spannende Escape Room dinerspel of het “Wie is de verrader?”-dinerspel vol bedrog en intriges? Of ontmasker tijdens uw diner of borrel de dader van een moord. Ook voor een actief buitenspel, quiz of creatieve workshop bent u bij Activity Company aan het goede adres. Zij zijn in meerdere steden actief en indien gewenst komen ze ook op locatie. Kortom voor een geslaagd uitje in Nederland bent u bij Activity Company aan het juiste adres.

Delft stelt nooit teleur!

Dat is alvast een fijne gedachte, voor je begint met de organisatie van jouw evenement, personeelsuitje of familieactiviteit.

En wij, van Do DELFT, kunnen dat zeker beamen. In Delft is namelijk altijd wat te doen, de geschiedenis ligt op elke hoek van de straat voor het oprapen en de horeca in de stad is van een bijzonder hoog niveau.

Niet voor niets dus, dat Do DELFT, al vele jaren, diverse activiteiten in de stad van oranje & blauw organiseert. Wat denk je bijvoorbeeld van een culinair Hap & Stap Arrangement, een fraaie fietstocht rondom Delft of uitdagend stadsspel? Wij verrassen je graag met een spetterend voorstel en maken samen met jou een succes van je bezoek aan Delft.

Cycle and the City biedt verschillende fietstours aan op gouden koninklijke fietsen, met een knipoog naar de gouden koets. Combineer onze fietstours met zelf sloep varen of suppen door de grachten van Den Haag of Delft en maak uw groeps- of bedrijfsuitje tot een onvergetelijk evenement. Tijdens onze fietstours in combinatie met zelf sloep varen of suppen ziet u de toeristische hotspots van Den Haag of Delft, maar ook de verborgen parels vanaf de straat en het water. De mannen van het gouden fietsteam zijn uw gastheren met puur Haags accent! Dus veel lol tijdens kleine stukjes fietsen en sloep varen, cultuur bezichtigen, verhalen meemaken en genieten van inbegrepen leuke lokale hapjes en drankjes met een klasse avondhap. De tour duurt 4,5 uur, klinkt lang, maar de tijd vliegt voorbij!

Bent u nieuwsgierig geworden, of beter nog, enthousiast, neem gerust contact met ons op!

Heeft u een vraag?
Bekijk ook de ‘veelgestelde vragen’ pagina!

Translate »