Selecteer een pagina

HUUR EEN ‘FLUISTERSLOEP’ IN DELF- & WESTLAND

Opstapplaats: Bootsteiger Brasserie ‘De Buytenplaets’, Rijswijk-Buiten.

4 uur sloep varen (maximaal 6/7 personen)

€ 129,-

(Borg € 100 contant)

AANBIEDINGEN &

ACTIES

HEMELVAARTSDAG ACTIE (26 mei):

GRATIS FLES CAVA BIJ RESERVERINGEN OP HEMELVAARTSDAG!

PINKSTER ACTIE (5 & 6 juni):

GRATIS FLES CAVA BIJ RESERVERINGEN OP BEIDE PINKSTERDAGEN!

DOORDEWEEKSE DAGEN:

WILT U OP DOORDEWEEKSE DAGEN EEN HELE DAG VAREN? DAT KAN! DE KOSTEN ZIJN DAN € 199,00 VOOR MAXIMAAL 9 UUR VAREN (schoolvakanties & feestdagen uitgesloten).

PASSEPARTOUT:

LIJKT HET U LEUK OM OP ALLE 3 LOCATIES EEN KEER TE VAREN? DAN HEBBEN WIJ EEN INTERESSANTE AANBIEDING VOOR U! U KRIJGT 25% KORTING OP DE STANDAARD TARIEVEN! INTERESSE? BEL OF STUUR ONS EEN BERICHTJE. 

3 X VAREN, 2 X BETALEN:

WILT U VAKER OP DEZELFDE LOCATIE VAREN? DAN HEBBEN WIJ EEN INTERESSANTE AANBIEDING VOOR U! PER LOCATIE 3 x VAREN EN MAAR 2 x KEER BETALEN! INTERESSE? BEL OF STUUR ONS EEN BERICHTJE.

LOCATIE GEGEVENS

Adres

Bootsteiger Brasserie en B&B ‘ De Buytenplaets’, Sionsweg 1 (bereikbaar via parkeerterrein ‘De Buytenplaets’)
2286 KJ Rijswijk

Openingstijden

April t/m oktober van dinsdag t/m zondag
van 12.00 tot 21.00 uur

+31 (6) 42 82 61 00

Welkom bij

SLOEPVERHUUR DELF- & WESTLAND

Ontsnap aan het dagelijkse ritme en de bijhorende hectiek. Tijdens het varen met onze ‘fluistersloep’ komt u volledig tot rust. Geen ronkende en stinkende brandstofmotor, maar het geluid van kabbelend water en de geuren en weidse blikken van de natuur van het Delf- en Westland. In drie woorden…milieuvriendelijk genietend onthaasten! 

We hebben 3 interessante vaarroutes voor u samengesteld. Rondje ‘Midden Delfland’, rondje ‘Westland’ en rondje ‘Honselerdijk’. Alle vaaroutes zijn voorzien van een informatie map met informatie over de bezienswaardigheden waar u aan voorbij vaart.

Ga op ontdekkingstocht met uw gezin, familie en/of vrienden en ontdek het Delf- en Westland vanaf het water. Vanaf het water is alles anders.

Wilt u vóór, tijdens of ná het varen een hapje en een drankje doen bij Brasserie ‘De Buytenplaets’ dan is het aan te raden vooraf een tafeltje te reserveren. Bij mooi weer is het vaak erg druk.

ONZE SLOEPEN

Onze comfortabele en compleet uitgeruste sloepen zijn 4.50 meter lang en 1.85 meter breed. Al onze sloepen zijn uitgerust met een milieuvriendelijke 3 PK sterke elektrische ‘fluistermotor’. Voor deze sloepen is geen vaarbewijs vereist en is het toegestaan door een deel van de grachten van Delft te varen.

Onze sloepen zijn uitgerust met een stuurconsole voorzien van stuurwiel en ‘gas’ hendel en zijn geschikt voor maximaal 6 personen. De bank met rugleuning achter de stuurconsole biedt ruim plaats aan 2 personen en is voorzien van een neerklapbaar zonnescherm. In de boeg van de sloep is een zogenaamde “rondzit” die ruim plaats biedt aan 4 personen. De “rondzit” is voorzien van zit- en rugkussens. In het midden hiervan bevindt zich een wegneembare tafel voorzien van uitsparingen voor glazen en flessen. Aan uw eigen spullen is uiteraard ook gedacht. Aan boord is voldoende opbergruimte.

Sloep varen in Delf- en Westland?
Reserveer nu!