WELKOM BIJ SLOEPVERHUUR DELF- & WESTLAND

4 of 8 uur sloep varen. Tijdstip afvaart ochtendsessie vanaf 10.00uur. Tijdstip afvaart middagsessie vanaf 14.30uur. Max. 6 personen (of 7 personen als er kids bij zijn).

€ 139,-/€199,-

(Borg € 150 contant)

Reserveren voor de 4 uurs sessies kan direct via ‘Reserveren’. 8 uur varen kunt u aanvragen via het contactformulier op de contactpagina van de website.

Opstapplaats: Bootsteiger van Brasserie ‘De Buytenplaets’ aan de Sionsweg 1 in Rijswijk-Buiten.

EXTRA UREN VAREN TIJDENS MIDDAGSESSIE:

Wilt u tijdens middagsessies langer dan 4 uur varen? Dat is vaak mogelijk! Kosten per extra uur zijn slechts € 20,00. Interesse? Vraag onze medewerker ter plekke of het mogelijk is.

LOCATIE GEGEVENS

Adresgegevens

Sionsweg 1
Bootsteiger Brasserie ‘ De Buytenplaets’,  (de bootsteiger is bereikbaar via het parkeerterrein)
2286 KJ Rijswijk

Openingstijden

April t/m oktober van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 21.00 uur

+31 (6) 42 82 61 00

LOCATIE DELF- & WESTLAND

Ontsnap aan het dagelijkse ritme en de bijhorende hectiek. Tijdens het varen met onze ‘fluistersloep’ komt u volledig tot rust. Geen ronkende en stinkende brandstofmotor, maar het geluid van kabbelend water en de geuren en weidse blikken van de natuur van het Delf- en Westland. In drie woorden…milieuvriendelijk genietend onthaasten! 

We hebben 3 interessante vaarroutes voor u samengesteld. Rondje ‘Midden Delfland’, rondje ‘Westland’ en rondje ‘Honselerdijk’. Alle vaaroutes zijn voorzien van een informatie map met informatie over de bezienswaardigheden waar u aan voorbij vaart.

Ga op ontdekkingstocht met uw gezin, familie en/of vrienden en ontdek het Delf- en Westland vanaf het water. Vanaf het water is alles anders.

Wilt u vóór, tijdens of ná het varen een hapje en een drankje doen bij Brasserie ‘De Buytenplaets’ dan is het aan te raden vooraf een tafeltje te reserveren. Bij mooi weer is het vaak erg druk.

ONZE SLOEPEN

Onze luxe comfortabele en compleet uitgeruste sloepen zijn 4.50 meter lang en 1.85 meter breed. Al onze sloepen zijn uitgerust met een milieuvriendelijke 6 PK sterke elektrische ‘fluistermotor’. Voor deze sloepen is geen vaarbewijs vereist en is het ook toegestaan door een deel van de grachten van Delft te varen.

Onze sloepen zijn onder andere uitgerust met een stuurconsole voorzien van stuurwiel en ‘gas’ hendel en zijn geschikt voor maximaal 6 personen. De bank met rugleuning achter de stuurconsole biedt ruim plaats aan 2 personen. In de boeg van de sloep is een zogenaamde “rondzit” die ruim plaats biedt aan 4 personen. De “rondzit” is voorzien van zit- en rugkussens. In het midden hiervan bevindt zich een wegneembare tafel voorzien van uitsparingen voor glazen en flessen. Aan uw eigen spullen is uiteraard ook gedacht. Aan boord is voldoende opbergruimte.

Sloep varen in Delf- en Westland?
Reserveer nu!