WELKOM BIJ SLOEP VERHUUR RIJSWIJK

4 1/2 uur
sloep varen

Vanaf €149,-

Maximaal 6 volwassenen

Geen vaarbewijs nodig

Fluistersloep

Stuurwiel en Gashendel

BOEK NU EEN SLOEP EN GENIET VANAF HET WATER

BOEK NU

LOCATIE RIJSWIJK

SLOEP VERHUUR RIJSWIJK

Huur een sloep bij sloep verhuur Randstad Recreaties in Rijswijk en ontsnap aan het dagelijkse ritme en de bijhorende hectiek. Tijdens het varen met onze elektrisch aangedreven sloepen komt u volledig tot rust. Geen ronkende en stinkende brandstofmotor, maar het geluid van kabbelend water en bijvoorbeeld de weidse blikken en de natuur van onder andere het Delf- en Westland. Met andere woorden…milieuvriendelijk genieten van zelf varen met onze elektrische sloepen.

We hebben meerdere interessante vaarroutes voor u samengesteld. Rondje ‘Midden Delfland’, rondje ‘Westland’, rondje ‘Honselerdijk’, Bij 9 uur varen bijvoorbeeld een heen- en terugvaart naar Den Haag, Delft of Rotterdam. Alle vaaroutes zijn voorzien van een map met informatie over de bezienswaardigheden waar u aan voorbij vaart.

Lees meer ...

Ga op ontdekkingstocht met uw gezin, familie en/of vrienden en ontdek het Delf- en Westland vanaf het water. Vanaf het water is alles anders.

HOND MEE AAN BOORD:
Wilt u uw hond mee aan boord nemen? Dat kan bij ons! Hiervoor kunt u tijdens het reserveren het ‘HONDENPAKKET’ bijboeken.
 Het hondenpakket bestaat uit een drinkbak, handdoek en reddingsvest in bruikleen. En een flesje water, hondensnack, schoonmaakdoekjes in het geval van een ‘ongelukje’ en de eindschoonmaak.

Wilt u vóór, tijdens of ná het varen met onze sloepen een hapje en een drankje doen bij Brasserie ‘De Buytenplaets’ dan is het aan te raden vooraf een tafeltje te reserveren. Bij mooi weer is het vaak erg druk.

EXTRA VAAR PLEZIER

EXTRA TE BOEKEN

Maak uw vaartocht compleet met deze extra’s!

HONDENPAKKET

€ 15,00
Verplicht als uw hond mee aan boord gaat!
Bestaat uit: Een drinkbak, dekentje en reddingsvest in bruikleen en een flesje water, hondensnack & de eindschoonmaak.

REDDINGSVESTEN

€ 2,50
Op de locaties zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor kinderen en volwassenen. Bij het reserveren van de sloep (boot) kunt u aangeven hoeveel reddingsvesten u wilt huren.

BOOTVERSIERING

€ 20,00
Heeft u iets te vieren, is een van de opvarende jarig of wilt u iemand verrassen? Wij kunnen de sloep (boot) met ballonnen versieren en er een feestelijk geheel van maken.

FLES GEKOELDE CAVA

Brut € 15,95
Rosé € 16,95

Geniet van een verfrissend glas Cava aan boord tijdens het varen. De fles gekoelde Cava is incl. 4 kunststof glazen!

LOCATIE RIJSWIJK

Adres

Sionsweg 1, 2286 KJ Rijswijk
Bootsteiger Brasserie ‘ De Buytenplaets’

Routeplanner

Locatie Rijswijk

Sionsweg 1, 2286 KJ Rijswijk
Bootsteiger

SLOEP HUREN

NU BOEKEN

BOEK NU EEN SLOEP EN GENIET VANAF HET WATER

Translate »