BELANGRIJKE INFORMATIE

BOEK NU EEN SLOEP EN GENIET VANAF HET WATER

BOEK NU

Belangrijke informatie

Niet toegestaan aan boord
  • Roken aan boord
  • Open vuur of BBQ
  • Aanmeren in de grachten van Delft
  • (Harde) muziek in de grachten van Delft
  • Alcohol achter het stuurwiel
  • Zwarte zolen en naaldhakken
Slecht weer clausule

In geval van slecht weer (bij langdurige regen, harde wind en/of onweer) behoudt Randstad Recreaties zich het recht voor reserveringen te annuleren of te verplaatsen naar een andere voorkeursdatum en tijdsblok. Annuleren doen we sowieso vanaf code geel (zie ook waarschuwingen KNMI).

Vaarkaarten

Aan boord bevinden zich enkele vaarkaarten voorzien van vaarroutes en informatie over de bezienswaardigheden en de historische gebouwen waar u aan voorbij vaart. Download de gratis app ‘SLOEPENNETWERK’. Alle mogelijke vaarwegen vindt u op deze app terug en u weet altijd ‘real time’ waar u zich bevindt.

Borg

De borg van € 100 contant en dient voor afvaart contant betaald te worden en is tevens het ‘eigen risico’ bij schade. Na terugkomst wordt de borg, als er geen schade gevaren is, direct terugbetaald. U kunt als alternatief ook uw bankpas of creditcard achterlaten!

Annuleringvoorwaarden

Annuleringen dienen altijd schriftelijk gedaan te worden, via info@randstadrecreaties.nl

Tot 72 uur (3 dagen) voor afvaart kan een boeking gewoon gewijzigd worden. We rekenen hiervoor €10 administratiekosten en de eventuele meerprijs voor de nieuw gekozen datum. 

Annuleert u tot 24 uur voor afvaart, dan brengen we 25% van het huurbedrag in rekening. Reserveert u diezelfde dag voor een nieuwe datum in hetzelfde vaarseizoen, dan rekenen we slechts 10% wijzigingskosten.

Annuleert u binnen 24 uur voor afvaart of indien u niet komt opdagen, dan brengen we het volledige huurbedrag bij u in rekening. We hebben immers een vaartuig voor u gereserveerd en hebben mogelijk ‘nee’ moeten verkopen aan andere gasten die wilden varen.

Indien een gereserveerd vaartuig 1 uur na ingang van de gereserveerde huurperiode niet beschikbaar is op de overeengekomen plaats en huurder geen redelijk alternatief kan bieden, dan heeft huurder recht op vergoeding van de overeengekomen huursom.

Den Haag

Fokkerkade 14
2516 CC Den Haag

Rijswijk

Sionsweg 1, 2286 KJ Rijswijk
Bootsteiger

Delft

Stationsplein 1, 2611 BV Delft

ONZE LOCATIES

Delft

Stationsplein 1, 2611 BV Delft
Bezoek locatie >

Den Haag

Fokkerkade 14
2516 CC Den Haag
Bezoek locatie >

Rijswijk

Sionsweg 1, 2286 KJ Rijswijk
Bezoek locatie >

BOEK NU EEN SLOEP EN GENIET VANAF HET WATER

Translate »