WELKOM BIJ SLOEPVERHUUR DELFT

Opstapplaats: Stationsplein, bootsteiger aan de Westsingelgracht direct naast het NS-station.

2 uur sloep varen (maximaal 6 volwassenen of 7 personen als er kids bij zijn)

€ 89,- 

(Borg € 100,- contant)
Nog even dit: Het wordt langzaam maar zeker wat frisser en een regenbuitje is ook bij mooi weer toch mogelijk. Vandaar dat zich aan boord enkele paraplu’s en fleece dekentjes bevinden.

ACTIES & AANBIEDINGEN

NAJAARS ACTIE
Voor  boekingen tijdens de maand september en oktober hebben we leuke gratis extra’s.
Een gratis hondenpakket t.w.v. € 15,00 of
een gratis bootversieringspakket t.w.v. € 15,00 of een gratis fles Cava (Brut of Rosé) incl. 4 kunststof glazen t.w.v. € 15,00.
Gaarne tijdens het reserveren uw keuze kenbaar maken bij ‘opmerkingen’

Anne&Max Fresh Food & Drinks

Via Anne&Max fresh food coffee café bieden wij 3 arrangementen aan. De ‘Ontbijt’ box, de ‘Lunch’ box en de ‘Picknick’ box (zie ‘extra bij te boeken en/of www.annemax.nl). Je kunt ze bestellen via ons reserveringssysteem en als je aankomt gaat de box direct mee aan boord. Dat wordt dus extra genieten…

Extra uren varen op doordeweekse dagen:

Wilt u op doordeweekse dagen langer dan 2 uur varen? Dat is vaak mogelijk! Als de sloep waarmee u vaart na uw tijdsblok niet verhuurd is dan kan dat! Kosten per extra uur zijn slechts € 25,00. Interesse? Vraag onze medewerker ter plekke of het mogelijk is.

LOCATIE GEGEVENS

Locatiegegevens

Stationsplein, 2611 BV Delft
Bootsteiger aan de Westsingelgracht direct naast het NS station

Openingstijden

April t/m oktober van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 21.00 uur

+31 (0)6 42 82 61 00

LOCATIE DELFT

Ontsnap aan het dagelijkse ritme en de bijhorende hectiek. Tijdens het varen met onze fluistersloepen komt u volledig tot rust. Geen ronkende en stinkende brandstofmotor, maar het geluid van kabbelend water en in de grachten de geuren en het gezellige geroezemoes van de stad. In drie woorden…milieuvriendelijk genietend onthaasten!

Ga op ontdekkingstocht met uw gezin, familie en/of vrienden en ontdek Delft en omgeving vanaf het water. Vanaf het water is alles anders.

In de grachten van Delft beleeft u de rijke historie van de stad met zijn adembenemende grachtenpanden en haar theatrale kerken. In de wateren in en rondom Delft vaart u onder andere langs gebouwen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van Delft als technische hoofdstad van Nederland.

Wilt u voor of na het varen nog een hapje en een drankje doen? Op steenworp afstand aan het Stationsplein bevinden zich het gezellige Anne&Max en het bekende Italiaanse restaurant Pavarotti. Twee absolute aanraders.  

ONZE SLOEPEN

Onze luxe comfortabele en compleet uitgeruste sloepen zijn 4.50 meter lang en 1.85 meter breed. Al onze sloepen zijn uitgerust met een milieuvriendelijke 3 PK sterke elektrische ‘fluistermotor’. Voor deze sloepen is geen vaarbewijs vereist en is het toegestaan door een groot deel van de grachten van Delft te varen.

Onze sloepen zijn onder andere uitgerust met een stuurconsole voorzien van stuurwiel en ‘gas’ hendel en zijn geschikt voor maximaal 6 volwassenen of 7 personen als er kinderen bij zijn. De bank met rugleuning achter de stuurconsole biedt ruim plaats aan 2 personen. In de boeg van de sloep is een zogenaamde “rondzit” die plaats biedt aan 4 personen. De “rondzit” is voorzien van zit- en rugkussens. In het midden hiervan bevindt zich een wegneembare tafel voorzien van uitsparingen voor glazen en flessen. Aan uw eigen spullen is uiteraard ook gedacht. Aan boord is voldoende opbergruimte.

Sloep varen in Delft?
Reserveer nu!