WELKOM BIJ SLOEP VERHUUR DEN HAAG

RESERVEREN MOGELIJK T/M ZONDAG 1 OKTOBER! WE HEBBEN FLEECE DEKENTJES EN PARAPLU’TJES AAN BOORD!

FEESTDAGEN & HAAGSE EVENEMENTEN

3 uur sloep varen

€129,-

Maximaal 6 volwassenen

Geen vaarbewijs nodig

Fluistersloep

Stuurwiel en gashendel

GENIET VANAF HET WATER VAN DE HISTORISCHE HOFSTAD

BOEK NU

LOCATIE DEN HAAG

SLOEP VERHUUR

DEN HAAG

Ontsnap aan het dagelijkse ritme en de bijhorende hectiek. Tijdens het varen met onze ‘fluistersloep’ komt u volledig tot rust. Geen ronkende en stinkende brandstofmotor, maar het geluid van kabbelend water en in de grachten van Den Haag de geuren en het gezellige geroezemoes van de stad en richting bijvoorbeeld het Westbroekpark/Scheveningen de rust en de natuur. In drie woorden…milieuvriendelijk genietend onthaasten!

3 uur (woens-, zater- en zondag) of 4 uur (dins-, donder- en vrijdag) varen in en rondom Den Haag. is ruim voldoende voor een ‘retourtje’ Veenendaalkade, een retourtje Conrad- en Suezkade of een retourtje Leidschendam of Delft. Het is ook mogelijk een deel van de Haagse grachtengordel te varen, echter zijn er momenteel wel een aantal stremmingen vanwege werkzaamheden aan het Piet Hein plein en werkzaamheden aan een aantal kades. Vandaar dat het dit vaarseizoen niet mogelijk is een compleet rondje grachtengordel te doen. Het is mogelijk tot aan het Piet Hein plein te varen, maar daar zult u moeten keren en koers moeten zetten naar bijvoorbeeld het Verversingskanaal vlakbij de haven van Scheveningen.

Lees meer ...

UW HOND MEE AAN BOORD:
Wilt u uw hond mee aan boord nemen? Dat kan bij ons! Hiervoor moet u wel tijdens het reserveren het ‘HONDENPAKKET’ bijboeken.Het hondenpakket bestaat uit een drinkbak, handdoek en reddingsvest in bruikleen. En een flesje water, hondensnack, schoonmaakdoekjes in het geval van een ‘ongelukje’ en de eindschoonmaak.

HORECA FOKKERHAVEN
Wilt u voor of na het varen nog een hapje en een drankje doen? In de Fokkerhaven bevinden zich 2 fantastische horecagelegenheden. Restaurant Glaswerk voor ‘fine shared dining’. Chefkok Martijn en gastvroue Roos staan garant voor een bijzonder culinair avondje. Bij Capriole café kun je terecht voor een heelijke lunch of diner en een perfecte kop koffie.

Contactgegevens van beide horecagelegenheden vindt u terug bij ‘belangrijke informatie’.

EXTRA VAAR PLEZIER

EXTRA BIJ TE BOEKEN

Maak uw vaartocht compleet met deze extra’s!

Hondenpakket

€ 15,00
Verplicht als uw hond mee aan boord gaat!
Bestaat uit: Drinkbak, handdoek, Reddingsvest, Fles vers water, hondensnack & de eindschoonmaak.

Zwemvesten

€ 2,50
Op de locaties zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor kinderen en volwassenen. Bij het boeken kunt u aangeven hoeveel zwemvesten u wilt huren.

Bootversiering

€ 15,00
Heeft u iets te vieren, is er een verjaardag of wilt u gewoon iemand verrassen. Wij kunnen de sloep voor u versieren met ballonnen.

Fles Cava

€ 15,00
Geniet van een verfrissend glas Cava aan boord tijdens uw cruise. De fles gekoelde Cava (Brut of Rosé) is incl. 4 kunststof glazen!

LOCATIE DEN HAAG

Adres

Fokkerkade 14
2516 CC Den Haag

De toegangsweg van de Fokkerhaven ligt aan de Binckhorstlaan aan de overzijde van de BOUWMAAT XL.

Routeplanner

Locatie Den Haag

Fokkerkade 14
2516 CC Den Haag

SLOEP HUREN

NU BOEKEN

BOEK NU EEN SLOEP EN GENIET VANAF HET WATER

NIEUW IN ONZE VLOOT: SLOEP LUCA

Onze nieuwe sloep ‘Luca’ is een 740XL, het vlaggenschip uit de Lifestyle serie van Lifestyle Marine. Het is een zeer ruime en comfortabele traditioneel vormgegeven sloep en is voorzien van een soepele Craftsman 33pk in-boord diesel.