Selecteer een pagina

HUUR EEN ‘FLUISTERSLOEP

IN DEN HAAG

Opstapplaats: Fokkerhaven Binckhorst, Binckhorstlaan Den Haag (gratis parkeren) 

2 1/2 uur sloep varen (maximaal 6/7 personen)

€ 95,-

(Borg € 100 contant)

AANBIEDINGEN & ACTIES

HEMELVAARTSDAG ACTIE (26 mei):

GRATIS FLES CAVA BIJ RESERVERINGEN OP HEMELVAARTSDAG! 

PINKSTER ACTIE (5 & 6 juni):

GRATIS FLES CAVA BIJ RESERVERINGEN OP BEIDE PINKSTERDAGEN! 

DOORDEWEEKSE DAGEN:

WILT U OP DOORDEWEEKSE DAGEN LANGER VAREN DAN 2 1/2 UUR? DAT KAN! KOSTEN PER EXTRA UUR ZIJN SLECHTS € 20,00 (schoolvakanties en feestdagen uitgesloten).

PASSEPARTOUT:

LIJKT HET U LEUK OM OP ALLE 3 LOCATIES EEN KEER TE VAREN? DAN HEBBEN WIJ EEN INTERESSANTE AANBIEDING VOOR U! U KRIJGT 25% KORTING OP DE STANDAARD TARIEVEN! INTERESSE? BEL OF STUUR ONS EEN BERICHTJE. 

3 X VAREN, 2 X BETALEN:

WILT U VAKER VAREN OP DEZELFDE LOCATIE? DAN HEBBEN WIJ EEN INTERESSANTE  AANBIEDING VOOR U! PER LOCATIE 3 x VAREN EN MAAR 2 x BETALEN. INTERESSE? BEL OF STUUR ONS EEN BERICHTJE.

LOCATIE GEGEVENS

Adres

Fokkerhaven Binckhorst Den Haag
Fokkerkade 14, (voorheen Binckhorstlaan 235)
2516 CC Den Haag

Openingstijden

April t/m oktober van dinsdag t/m zondag
van 10.00 tot 22.00 uur

+31 (0) 6 42 82 61 00

Welkom bij

SLOEPVERHUUR DEN HAAG

Ontsnap aan het dagelijkse ritme en de bijhorende hectiek. Tijdens het varen met onze ‘fluistersloep’ komt u volledig tot rust. Geen ronkende en stinkende brandstofmotor, maar het geluid van kabbelend water en in de grachten de geuren en het gezellige geroezemoes van de stad. In drie woorden…milieuvriendelijk genietend onthaasten!

2 1/2 uur varen in en rondom Den Haag is ruim voldoende voor een compleet ‘rondje’ grachtengordel, een retourtje Westbroekpark, een retourtje Veenendaalkade, een retourtje Conrad- en Suezkade en een retourtje Leidschendam.

NB: op doordeweekse werkdagen is het Piethein plein regelmatig afgesloten voor doorvarend verkeer! Daarom hebben we voor doordeweekse dagen aangepaste vaarroutes.

Lees meer

Ga op ontdekkingstocht met uw gezin, familie en/of vrienden en ontdek Den Haag en omgeving vanaf het water. Vanaf het water is alles anders.

In de wateren en grachten in en rondom Den Haag beleeft u de rijke historie van de stad met zijn prachtige historische grachtenpanden. U vaart onder andere langs gebouwen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van de Hofstad als regeringszetel van ons land.

Wilt u voor of na het varen een hapje en een drankje doen? In de Fokkerhaven bevinden zich 2 fantastische horecagelegenheden.  Capriole Café en Restaurant Glaswerk. Het is wel aan te raden vooraf een tafeltje te reserveren. Bij mooi weer is het vaak erg druk.

Contactgegevens van Capriole Café en Restaurant Glaswerk vindt u op deze pagina onder ‘Belangrijke informatie’!

ONZE SLOEPEN

Onze comfortabele en compleet uitgeruste sloepen zijn 4.50 meter lang en 1.85 meter breed. Al onze sloepen zijn uitgerust met een milieuvriendelijke 3 PK sterke elektrische ‘fluistermotor’. Voor deze sloepen is geen vaarbewijs vereist en is het toegestaan door een deel van de grachten van Delft te varen.

Onze sloepen zijn uitgerust met een stuurconsole voorzien van stuurwiel en ‘gas’ hendel en zijn geschikt voor maximaal 6 personen. De bank met rugleuning achter de stuurconsole biedt ruim plaats aan 2 personen en is voorzien van een neerklapbaar zonnescherm. In de boeg van de sloep is een zogenaamde “rondzit” die ruim plaats biedt aan 4 personen. De “rondzit” is voorzien van zit- en rugkussens. In het midden hiervan bevindt zich een wegneembare tafel voorzien van uitsparingen voor glazen en flessen. Aan uw eigen spullen is uiteraard ook gedacht. Aan boord is voldoende opbergruimte.

Sloep varen in Den Haag?
Reserveer nu!