WELKOM BIJ  SLOEPVERHUUR DEN HAAG

Opstapplaats: Fokkerhaven, Binckhorstlaan Den Haag (gratis parkeren) 

2 uur sloep varen (maximaal 6 volwassenen of 7 personen als er kids bij zijn). 

€ 89,-

(Borg € 100,- contant)

AANBIEDINGEN & ACTIES

DOORDEWEEKSE DAGEN:

Wilt u op doordeweekse dagen langer dan 2 uur varen? Dat is vaak mogelijk! Als de sloep waarmee u vaart na uw tijdsblok niet verhuurd is dan kan dat! Kosten per extra uur zijn slechts € 25,00. Interesse? Vraag onze medewerker ter plekke of het mogelijk is.

COMBI DEAL (e)fietsen & varen:

Ontdek Den Haag met een fiets van BINKBIKES en vanaf het water met een sloep van RANDSTAD RECREATIES.
U krijgt € 5,00 korting op de huur per (e) fiets en € 5,00 korting op de huur van de sloep. Interesse? Bel ons of stuur een bericht! Let op! De sloep kunt u reserveren via deze website. Voor het huren van de (e)fiets(en) neemt u contact op met BINKBIKES service@binkbikes.nl.

LOCATIE GEGEVENS

Adres

Fokkerhaven Den Haag
Fokkerkade 14
2516 CC Den Haag
De toegangsweg naar de Fokkerhaven ligt aan de Binckhorstlaan aan de overzijde van de BOUWMAAT XL vestiging van Den Haag.

Openingstijden

April t/m oktober van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 21.00 uur

+31 (0) 6 42 82 61 00

LOCATIE DEN HAAG

Ontsnap aan het dagelijkse ritme en de bijhorende hectiek. Tijdens het varen met onze ‘fluistersloep’ komt u volledig tot rust. Geen ronkende en stinkende brandstofmotor, maar het geluid van kabbelend water en in de grachten de geuren en het gezellige geroezemoes van de stad. In drie woorden…milieuvriendelijk genietend onthaasten!

2 uur varen in en rondom Den Haag is voldoende voor een compleet ‘rondje’ grachtengordel, een retourtje Westbroekpark, een retourtje Veenendaalkade of een retourtje Conrad- en Suezkade.

NB: op doordeweekse werkdagen is het Piethein plein regelmatig afgesloten voor doorvarend verkeer! Daarom hebben we voor doordeweekse dagen ook aangepaste vaarroutes.

Lees meer

Ga op ontdekkingstocht met uw gezin, familie en/of vrienden en ontdek Den Haag en omgeving vanaf het water. Vanaf het water is alles anders.

In de wateren en grachten in en rondom Den Haag beleeft u de rijke historie van de stad met zijn prachtige historische grachtenpanden. U vaart onder andere langs gebouwen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van de Hofstad als regeringszetel van ons land.

Wilt u voor of na het varen een hapje en een drankje doen? In de Fokkerhaven bevinden zich 2 fantastische horecagelegenheden.  Capriole Café en Restaurant Glaswerk. Het is wel aan te raden vooraf een tafeltje te reserveren. Bij mooi weer is het vaak erg druk.

Contactgegevens van Capriole Café en Restaurant Glaswerk vindt u op deze pagina onder ‘Belangrijke informatie’!

ONZE SLOEPEN

Onze luxe comfortabele en compleet uitgeruste sloepen zijn 4.50 meter lang en 1.85 meter breed. Al onze sloepen zijn uitgerust met een milieuvriendelijke 3 PK sterke elektrische ‘fluistermotor’. Voor onze sloepen is geen vaarbewijs vereist en is het toegestaan door de grachten van Den Haag te varen.

Onze sloepen zijn onder andere uitgerust met een stuurconsole voorzien van stuurwiel en ‘gas’ hendel en zijn geschikt voor maximaal 6 volwassenen of 7 personen als er kinderen bij zijn. De bank met rugleuning achter de stuurconsole biedt ruim plaats aan 2 personen. In de boeg van de sloep is een zogenaamde “rondzit” die ruim plaats biedt aan 4 personen. De “rondzit” is voorzien van zit- en rugkussens. In het midden hiervan bevindt zich een wegneembare tafel voorzien van uitsparingen voor glazen en flessen. Aan uw eigen spullen is uiteraard ook gedacht. Aan boord is voldoende opbergruimte.

Sloep varen in Den Haag?
Reserveer nu!