Boot huren Den Haag

Wil je een boot huren in Den Haag voor een heerlijke dagje uit? Dan bent u bij Randstad Recreaties in Den Haag op het juiste adres!
Vanaf april tot en met oktober zijn wij iedere dag geopend voor een boot huren in Den Haag.

Onze verhuur boten

De boten die wij verhuren in Den Haag zijn voorzien van elektrische fluister motoren en zijn hierdoor uitermate geschikt voor een heerlijke dag varen op de grachten van deze historische stad.

Onze boten zijn 4.50 meter lang en 1.85 meter breed. Al onze boten zijn uitgerust met een milieuvriendelijke 3 PK sterke elektrische ‘fluistermotor’. Voor deze boten is geen vaarbewijs vereist en is het toegestaan door de grachten van Den Haag te varen. Onze boten zijn uitgerust met een stuurconsole voorzien van stuurwiel en gashendel. Onze boten zijn geschikt voor maximaal 6 personen. De bank met rugleuning achter de stuurconsole biedt ruim plaats aan 2 personen. In de boeg van de boot is een zogenaamde “rondzit” die ruim plaats biedt aan 4 personen. De “rondzit” is voorzien van zit- en rugkussens. In het midden hiervan bevindt zich een tafel die u weg kan nemen, deze is voorzien van uitsparingen voor glazen en flessen. Aan uw eigen spullen is uiteraard ook gedacht. Aan boord is voldoende opbergruimte. Meer informatie over onze verhuur boten vind je op de Den Haag locatie pagina.

Onze prijs voor een boot huren in Den Haag

Een boot huren in Den Haag kost € 95,00 voor 2 uur varen door de grachten van Den Haag. U kunt de keuze maken tussen verschillende vertrektijden en tijdsblokken.
Voor meer informatie kijkt u op onze Den Haag locatie pagina.

Waarom een boot huren in Den Haag?

Ontsnap aan het dagelijkse ritme en de bijhorende hectiek. Tijdens het varen met onze ‘fluistersloep’ en SUP boards komt u volledig tot rust. Geen ronkende en stinkende brandstofmotor, maar het geluid van kabbelend water en in de grachten de geuren en het gezellige geroezemoes van de stad. In twee woorden…genietend onthaasten!

Ga op ontdekkingstocht met uw gezin, familie en/of vrienden en ontdek Den Haag en omgeving vanaf het water. Vanaf het water is alles anders.

In de grachtengordel van Den Haag beleeft u de rijke historie van de stad met zijn adembenemende grachtenpanden en vaart u onder andere langs gebouwen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van Den Haag als regeringszetel van ons land.

Activiteiten voor of na uw Boot huren Den Haag

In de Fokkerhaven bevinden zich 2 fantastische horecagelegenheden.  Capriole Café en restaurant Glaswerk. Wilt u vóór of ná het varen een hapje en een drankje doen dan is het aan te raden vooraf een tafeltje te reserveren.

Bekijk hier de website van: Capriole Cafe

Bekijk hier de website van: Glaswerk Den Haag

 

Boot huren Den Haag

Steiger medewerkers
gezocht (m/v):

 

Voor onze locaties zijn we altijd op zoek naar personen die iets hebben met boten en het leuk vinden onze klanten wegwijs te maken met de bediening van onze sloepen en uitleg te geven over de mogelijke routes die gevaren kunnen worden.